Je bekijkt de reis...

a
A
14 maart 2014 08:55 | Door: Melanie
Lieve Bart en Esther,
Wat super leuk om jullie verslagen te lezen! Toch wel om enigszins jaloers van te worden zeg maar.... Heel gaaf! Geniet nog lekker samen, al weten jullie wel hoe dat moet volgens mij ;-)
Liefs Meel (en Yassine)
14 maart 2014 09:05 | Door: Miriam
Een tocht van 6,5 uur, bikkels!! En wat een mooie foto's heeft het opgeleverd. Konden jullie ook zwemmen in de PUPU springs of was dat te koud? Hoe is het met de storm?
Veel plezier!
14 maart 2014 13:50 | Door: Jan en Els
Wat hebben wij weer genoten van jullie verhaal en foto's. Dat is Nieuw Zeeland!!!!! dat wij hier missen. Wij worden steeds enthousiaster en moeten eigenlijk nodig terug. Geniet ze daar (lukt wel zo te lezen). Wij hopen snel weer te kunnen genieten van jullie avonturen.
14 maart 2014 22:40 | Door: tes
He Es en Bart,
Weer veel gedaan en gezien zeg. Jullie geven er wel gas op. En wederom super foto's! Hoop dat de storm is gaan liggen en jullie het avontuur weer kunnen gaan voortzetten. Veel plezier en kijk nu al uit naar t volgende verslag. Xx
Tes
15 maart 2014 19:14 | Door: Marianne en Kees
hoi Esther en Bart
wij begrijpen dat jullie voldoende kunnen genieten van dit mooie land; toch zijn jullie nogal afhankelijk van allerlei weersomstandigheden; maar dat deert jullie niet; is dit eigenlijk wel de meest gunstige periode om naar onze antipoden te gaan ?
nog veel plezier !!
18 maart 2014 08:11 | Door: Joep en Sanne
Hoi Esther en Bart,
Leuk om jullie verhalen te lezen!
Geniet er de komende weken nog van!
Joep en Sanne
18 maart 2014 15:23 | Door: Crissi
Ha!
Wat een avonturen daar, heel gaaf! En mooi daar zo te zien! Inderdaad om jaloers op te worden :)
Enjoy! X
20 maart 2014 14:13 | Door: Roelien
Ronduit SPECTACULAIR!!!! Waanzinnige foto's en heerlijk verhaal.
22 maart 2014 21:09 | Door: Myriam Timmermans
Hoi Esther en Bart,
beren leuk om jullie foto's en verslagen te zien!
als ik dit zie, krijg ik ook weer zin om te gaan.bij ons is het inmiddels al 29 jaar geleden dat we in N.Z.zijn geweest.
maar we gaan eerst naar Australie, Kimberly, en Darwin, daarna naar Joeri in Brisbane.
leuk Esther, dat jullie ook daar heen gaan!
jongens, geniet er nog heeeel veeeel van en wij genieten mee. veel liefs en xxxjes van ons, Jan en Myriam.
23 maart 2014 14:03 | Door: Jenj
Hallo Esther en Bart,
Geweldig wat jullie samen meemaken. Leuke foto's zo kunnen wij ook meegenieten.
Wij wensen jullie nog een goede reis en kijken uit naar het volgende verslag.
Geniet ervan veel groeten en liefs
J en J
24 maart 2014 11:23 | Door: Loraine
Ha Essie en Bart!
Net genoten van jullie foto's en reisverslag! Wat schrijf je leuk Essie! Ik geniet mee met jullie!
XX Loraine
26 maart 2014 10:10 | Door: Roanne
Lieverds, wat een mooie verhalen en foto's. Wat zijn jullie toch actievelingen! Geniet er nog maar lekker van!
X